Ümit Milli Takım Ermenistan yolcusu

Ermenistan ile 2011 Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası Eleme Grubu ikinci maçında 9 Haziran Salı günü deplasmanda karşılaşacak Türk Milli Takımı, 7 Haziran Pazar günü bu ülkeye gidecek.

Haberler 06.06.2009 - 13:07

İSTANBUL - Teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde, 1 Haziran'dan itibaren çalışmalarını İstanbul'da sürdüren ay-yıldızlılar, 7 Haziran günü yapacakları antrenmanla hazırlıklarının İstanbul bölümünü tamamlayarak, saat 23.45'te uçakla Erivan'a hareket edecek.

Elemelerde İsviçre, Ermenistan, Gürcistan, Estonya ve İrlanda Cumhuriyeti ile birlikte 2. Grup'ta yer alan Ümit Milli Takım, ilk maçında deplasmanda İrlanda Cumhuriyeti'ni 3-0 yenmişti.

Ümit millilerin, Ermenistan ile Hrazdan Stadı'nda yapacağı karşılaşma TSİ 18.00'de başlayacak.

Ümit Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu şöyle:

Kaleciler: Volkan Babacan (Fenerbahçe), Gökhan Değirmenci (Altay), Ferhat Kaplan (Dardanelspor)
Defans oyuncuları: Tunay Acar (Wehen Wiesbaden), Muhammet Aykut Demir (Excelsior), Serdar Kesimal (FC Köln), Emre Özkan (Eskişehirspor), Ferhat Bıkmaz (Hannover 96) Hasan Ali Kaldırım (Kaiserslautern), Rıdvan Şimşek (Karşıyaka)
Orta saha oyuncuları: Yiğit İsmail Gökoğlan (Manisaspor), Aydın Yılmaz (Galatasaray), Soner Aydoğdu (Gençlerbirliği), Murat Ceylan (Gaziantepspor), Necip Uysal (Beşiktaş), Ferhat Kiraz (Karşıyaka), Güray Vural (Denizlispor), Abdullah Karmil (Trabzon Karadenizspor)
Hücum oyuncuları: Burak Çalık (Altay), Mustafa Pektemek (Gençlerbirliği), Ömer Şişmanoğlu (Saint Pauli), Deniz Yılmaz (Bayern Münih).

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız