Uzun atlama beş yıl sonra

Usain Bolt, uzun atlamaya katılıp katılmayacağı sorularına son noktayı koydu: Bu uzun vadeli bir plan. 5 yıl sonra uzun atlayabilirim.

Haberler 15.09.2009 - 12:18

Yunanistan'ın Selanik kentinde düzenlenen Dünya Atletizm Finali'nde 200 metrede zafere ulaşan Usain Bolt, ülkesi Jamaika'ya dönüşünde geleceği ile ilgili soruları yanıtladı.

Yanıtı en çok merak edilen soru, dünya ve Olimpiyat şampiyonu sprinterin uzun atlama dalında yarışıp yarışmayacağıydı. Kısa süre içinde disiplin değiştirmeyi düşünmediğini belirten Bolt, "Uzun atlamada şansımı denemek istiyorum. Ancak bu uzun vadeli bir plan. Emekli olmadan önce belki 5 yıl sonra yarışabilirim" diye konuştu.

Bolt, kariyer planları arasında 400 metrede yarışmanın ise yer almadığını söyledi. Jamaikalı sprinter, gelecek yıl düzenlenecek Dünya Salon Şampiyonası'na katılıp katılmama konusunda da kararsız. Bugüne dek hiç salonda yarışmadığını hatırlatan Bolt, son sözü antrenörünün söyleyeceğini ifade etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız