Valencia mutlu A.Bilbao ise şokta

İspanya Kral Kupası'nda Real Madrid’in 4-0’lık şok mağlubiyetini yaşamak istemeyen takımlardan Valencia ve Deportivo La Coruna rakiplerini deplasmanda 1-0'lık skorlarla geçerlerken A.Bilbao, deplasmanda Rayo Vallecano’ya 2-0 yenilerek tur şansını zora soktu.

Haberler 29.10.2009 - 00:32

İspanya Kral Kupası’nda Real Madrid’in üçüncü lig takımlarından Alcorcon’a 4-0 yenilmesinin ardından kupada dün gece oynanan karşılaşmalarda Valencia üçüncü lig takımlarından Alcoyano’yu 1-0 yenerken Deportivo La Coruna ise deplasmanda Real Murcia’yı 1-0’lık skorla geçerek tur için avantajlı skor elde ettiler.

Gecenin oynanan diğer maçlarında A.Bilbao ise deplasmanda Rayo Vallecano takımına 2-0 yenilerek tur şansını ikinci maça bıraktı.

İspanya Kral Kupası’nda oynanan maçların sonuçları şöyle:

Celta Vigo-Tenerife: 2-1
Getafe-Espanyol: 2-0
Hercules-Almeria: 2-1
Real Murcia-Deportivo La Coruna: 0-1
Rayo Vallecano-A.Bilbao: 2-0
Xerez-Osasuna: 1-2
Zaragoza-Malaga: 1-1
Alcoyano-Valencia: 0-1
Cultural Leonesa-Barcelona: 0-2

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız