Vedat Okyar yoğun bakıma alındı

Spor yazarı Vedat Okyar, rahatsızlığının artması üzerine kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınırken Beşiktaş Kulübü eski futbolcusu için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Haberler 11.07.2009 - 11:21

İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü, rahatsızlığının artması üzerine hastaneye kaldırılan eski futbolcusu, spor yazarı Vedat Okyar için ''geçmiş olsun'' mesajı yayımladı.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, son dönemlerde kanser hastalığıyla mücadele eden Vedat Okyar'ın yoğun bakıma alınmasından duyulan üzüntü dile getirilerek, ''Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan Vedat Okyar, damarlarındaki pıhtılaşmadan dolayı felç geçirmiş, yaşam destek ünitesine bağlı  olarak yoğun bakıma alınmıştır. Vedat ağabeyimize acil şifalar diliyor, sağlığı  için dua ediyoruz'' denildi.

NTV Spor olarak biz de Vedat Okyar’a acil şifalar dileriz

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız