Yattara sahalara dönmek için gün sayıyor

Fransa'da geçirdiği ameliyatın ardından Belçika'ya geçtiğini belirten Yattara, burada kendisine verilen tedavi programını uyguladığını söyledi.

Haberler 15.01.2010 - 12:33

TRABZON - Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara, en büyük beklentisinin mümkün olan en kısa sürede iyileşerek sahalara dönmek olduğunu söyledi.

İbrahima Yattara, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, Fransa'da geçirdiği ameliyatın ardından Belçika'ya geçtiğini ve burada kendisine verilen tedavi programını uyguladığını belirtti.

Türkiye'de bazı basın organlarında sakatlığıyla ilgili değerlendirmeler yapıldığı bilgisini aldığını kaydeden Gineli oyuncu, ''Bu haberlerin hiçbirinin gerçekle ilgisi bulunmamaktadır. Yönetim kurulumuzu ve sağlık ekibimizi suçlayıcı yönde görüşler öne sürdüğüm gerçek değildir. Bana ameliyatımı yapan doktor tarafından verilen bu programı uyguluyorum. En büyük beklentim mümkün olan en kısa sürede iyileşerek sahalara dönmektir. Artık sakatlıklardan ve ameliyatlardan çok, yeniden futbolumla adımdan bahsettirmeyi herkesten çok ben istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız