Yeni Federer bulundu

Roger Federer'in eski çalıştırıcısı Peter Lundgren, yeni bir yıldız keşfetti. Bulgar Dimitrov geçen yıl Wimbledon ve Amerika Açık gençler şampiyonu oldu. Şimdi sırada Wimbledon ana tablosu var

Haberler 20.06.2009 - 09:40

İSTANBUL - Roger Federer'in eski çalıştırıcısı Peter Lundgren yeni bir Federer buldu: Grigor Dimitrov. 18 yaşındaki Bulgar tenisçi geçen yıl hem Wimbledon hem de Amerika Açık'ta gençler şampiyonu oldu. Gelecek hafta Wimbledon ana tablosunda ilk kez mücadele verecek.

Lundgren'e göre Federer, Dimitrov'un yaşındayken onun kadar iyi değildi: "Tüm vuruşları iyi. Servisi, kesmesi, topspin'i, her şeyi. Sadece biraz güçlenmesi gerek, hepsi bu. En önemlisi de kazanma ateşi, arzusu olması."

İsveçli koç bir de şöyle demiş: "Roger başlarda insanı zorlardı. Bazen hevessiz olurdu. Tembeldi." 

Dimitrov ilk turda Rus Igor Kunitsyn ile karşılaşacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız