Zlatan evine döndü!

Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain, Malmö'yü deplasmanda 5 golle geçerken, Zlatan Ibrahimovic de ilk kez eski takımının karşısına çıktı. Malmö taraftarı maç boyunca Ibrahimovic'e sevgi gösterilerinde bulundu.

Haberler Ntvspor 26.11.2015 - 11:39 Son Güncelleme : 26.11.2015 - 11:41

Zlatan Ibrahimovic, Paris Saint-Germain - Malmö maçıyla uzun bir aradan sonra evine geri döndü. 1999-2001 yılları arasında Malmö forması giyen Ibrahimovic, ilk kez eski takımına karşı mücadele etti.

Paris Saint-Germain maçı 5-0 kazanırken, Ibrahimovic de bir gol attı. Malmö taraftarı maç boyunca Ibrahimovic'e sevgi gösterilerinde bulundu.

"EN ÖZEL ANLARDAN BİRİ"

Yıldız oyuncu kenara alınırken tribünleri dolduran 24 bin kişi tarafından ayakta alkışlandı. Ibrahimovic maç sonunda Malmö taraftarına teşekkür etti;

"Tribünler beni ayakta alkışlarken tüylerim diken diken oldu. Kariyerimin en özel anlarından birini yaşadım. Benim için herşey burada; Malmö'de başladı. 14 yıl sonra yeniden buraya dönüp; yine en iyi yaptığım işi yaptım. Yani futbol oynadım. Duygularımı tarif edecek kelime bulamıyorum. Büyülü bir geceydi."

Yıldız oyuncu tribüne giremeyenler içinse kentin en büyük meydanında dev bir ekrandan maçın canlı yayınlanmasını sağladı.

Malmö'yü ne kadar sevdiğini göstermek için organizasyonun tüm masraflarını da Ibrahimovic karşıladı. Ancak kötü hava koşulları meydanın beklendiği kadar dolmasının önüne geçti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız