Android kullanıcılarına Instagram'dan iyi haber

Popüler fotoğraf paylaşım platformu Instagram, Android kullanıcıları için yenilenmiş bir arayüzle kullanım sunacak.

Haberler ntv.com.tr 27.07.2015 - 17:51

Instagram, Android işletim sistemi ile çalışan akıllı cihazlar ile uyumlu mobil uygulamasını güncelliyor.

Android kullanıcılarının fotoğraf düzenledikleri arayüzde bir dizi yeniliğe giden Instagram'ın yeni uygulamsı henüz beta aşamasında.

İnternete sızdırılan yeni görsellere bakılırsa, yeni özellik sayesinde Instagram'ın kullanımı eskiye oranla oldukça basitleşiyor.

Bu özellik sayesinde kullanıcılar sadece ekranı kaydırarak filtre değiştirebilecek, yorum yapabilecek ve arkadaş listesinde bulunan kullanıcıları paylaşımlarına etiketleyebilecek.

Bu yeni özelliklerin yer aldığı Instagram 7.3 sürümünün kısa zaman içinde Android marketine gelmesi bekleniyor. İlk etapta Android cihazlarında çalışacak yeni versiyonun kısa süre için de iPhone'ları da kapsaması bekleniyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız