Apple Watch'a 'sinema modu' geliyor

Apple akıllı saat modeli Apple Watch'a 'sinema modu' getirecek. Söz konusu güncelleme WatchOS 3.2 güncellemesi ile kullanıma girecek.

Haberler ntv.com.tr 25.01.2017 - 12:00 Son Güncelleme : 25.01.2017 - 12:01

ABD merkezli teknoloji devi Apple önümüzdeki dönemde yayınlayacağı güncelleme ile pek çok kullanıcıyı yakından ilgilendiren bir özelliği hayatlarımızın bir parçası haline getirebilir.  

Apple, watchOS 3.2 güncellemesiyle birlikte akıllı saat modeli Apple Watch'a 'Theater Mode' (Sinema Modu) özelliğini eklemeye hazırlanıyor. 

Theater Mode yani sinema modu sayesinde sinemada akıllı saatini kontrol etmek isteyenlerin beyaz ışık yüzünden çevreye rahatsızlık vermesi de tarih olacak. 

Bu özelliğin benzer karanlık ortamlarda ekranın daha rahat kullanmasını sağlayacağı ve karanlıkta gözleri koruyacağı düşünülüyor. Apple'ın watchOS 3.2 güncellemesini yayınlayacağı tarih konusunda ise henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız