CS2 resmen çıktı: CS:GO sunucuları kapatıldı

Steam'de uzun süredir en çok oynanan oyunların başında yer alan CS:GO, dün akşam sunucularını kapattı. Ardından resmi X (Twitter) hesabından yapılan duyuruda CS2'nin herkes tarafından indirilebileceği duyuruldu. Peki CS2 nasıl indirilir? İşte ayrıntılar...

Haberler ntv.com.tr 28.09.2023 - 13:21

Mart ayında resmi olarak duyurulan, uzun süredir konuşulan oyunun ne zaman çıkacağı merak ediliyordu.

Dün akşam CS:GO'nun sunucularını kapatan Valve, Counter-Strike 2'yi piyasaya sürdüğünü açıkladı.

Source 2 motoruyla birlikte oyunun grafiklerinde iyileştirmeler gerçekleştiren Valve, oyunseverlere daha iyi bir deneyim sunmayı hedefliyor.

HARİTALAR ÜÇE AYRILIYOR

Valve, haritaları üç kategoriye ayırdığını söyledi. Birincisi, "Mihenk Taşı" haritaları, oyuncuların Counter-Strike: Global Offensive'den Counter-Strike 2'ye kadar temel oynanış değişikliklerini kontrol edebilmeleri için çoğunlukla dokunulmamış "sağlam temellere sahip" klasik haritalardır. 

"Yükseltme" haritaları, daha gerçekçi görünen yansımalar ve malzemeler için Kaynak 2 aydınlatmasına odaklanır. 

Son olarak, "Revizyon" haritaları, Source 2'nin tüm yeteneklerini sergileyecek şekilde sıfırdan tamamen yeniden oluşturuldu.

CS:GO'ya sahip olan kullanıcılar, Steam hesaplarından kütüphanelerine giderek yeni gelen güncellemeyle birlikte CS2 oyununa sahip olabilirler.

COUNTER STRİKE 2 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

  • İşletim sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5 750 veya üstü
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran kartı: En az 1GB bellek, Shader Model 5.0, DirectX 11 uyumlu
  • Depolama: 85 GB
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız