Danışmandan UFO açıklaması

Emekliliğe hazırlanan Obama'nın danışmanı John Podesta, ABD'nin 'UFO dosyaları'nın kamuya açılmasını sağlayamamayı en büyük başarısızlığı olarak nitelendirdi. Podesta'nın açıklaması komplo teorilerine konu olan olayın yeniden gündeme gelmesine sebep oldu.

Haberler ntv.com.tr 17.02.2015 - 17:24

Yıllardır komplo teorilerinin merkezinde bulunan ‘UFO files’ (UFO dosyaları), emekli olmaya hazırlanan Beyaz Saray danışmanı John Podesta’nın kişisel Twitter hesabından paylaştığı mesajla yeniden gündemde.

66 yaşındaki Podesta, Twitter’dan yaptığı açıklamada ‘UFO dosyaları’nın kamuya açılmasını sağlayamamayı kariyerinin en büyük başarısızlığı olarak nitelendirdi.

Podesta’nın UFO’lara olan ilgisi ilk defa basına yansımış değil. Emekliliğe hazırlanan danışman, 2002 yılında da hükümetin söz konusu dosyaları kamuya açması çağrısında bulunmuştu.

ABD, senelerdir onlarca komplo teorisine konu olan dosylar hakkında gizlilik gerekçesiyle açıklama yapmaktan kaçınıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız