Disney+ Türkiye'de ne zaman kullanıma girecek?

The Walt Disney Company'nin 12 Kasım'da ABD'de kullanıma sunduğu çevrimiçi dizi ve film platformu Disney+ 23 Şubat'ta yeni ülkelere giriş yağacağını açıkladı. Platformun Türkiye'de ne zaman yayına başlayacağı hakkında ise henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

Haberler 12.12.2020 - 14:40

The Walt Disney Company'nin online streaming platformu (Yayın akışı) platformu Disney+ hizmet sunduğu ülke sayısını artıracağını açıkladı. 
  
Şirketten yapılan açıklamada Disney+'ın Star isimli yeni hizmeti ile birlikte 23 Şubat 2021 tarihinde daha fazla ülkede erişime açılacağı bilgisine yer verildi. 
  
Platformun özellikle Doğu Avrupa ülkeleri için erişime açılacağı  belirtiliyor. Disney+'ın Türkiye'de ne zaman yayına başlayacağı hakkında resmi bir açıklama ise bulunmuyor.  

Geçtiğimiz aylarda Avrupa'nın bazı ülkelerinde erişime açılan servis İngiltere, İrlanda, Almanya, İtalya, İspanya, Avusturya ve İsviçre'de 24 Mart itibari kullanıma açılmıştı. 
  
Özellikle corona virüs pandemisi döneminde kullanıcı sayısını ciddi oranda artıran Disney+'ın 2 Aralık 2020 tarihi itibarıyla 86.8 milyon aboneyi geçtiği açıklandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız