Google 'Assistant' ile ilgili planlarını duyurdu

ABD merkezli arama motoru öncü şirketi Google, sesli ve yapay zeka (AI) destekli Assistant uygulamasının, uygulamalarının çoğunluğuna entegre edileceğini duyurdu.

Haberler 09.01.2019 - 10:46

ABD merkezli teknoloji devi Google 'Assistant' ile ilgili planlarını duyurdu

Google’ın Las Vegas’ta düzenlenen Consumer Electronics Show’da yaptığı duyuruda, Assistant’ın Ocak sonuna kadar dünya genelinde yaklaşık bir milyar cihazda yer alacağı belirtilirken, ayrıca hem iOS hem de Android işletim sistemlerinde Google Haritalar’a da entegre edileceği vurgulandı.

Assistant yıl içerisinde Samsung akıllı televizyonlarıyla uyumlu hale getirileceği ve Lenovo’nun da Assistant ile çalışan akıllı saatler üzerinde çalıştığı da eklendi.

Otel rezervasyonu ve havalimanlarında check-in uygulamaları sırasında kullanılabilecek olan Google Assistant, ayrıca yeni “Interpreter Mode” ile 27 farklı dilden çeviri yapabilecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız