WhatsApp'a yeni özellik: Favori kişiler seçilebilecek

WhatsApp, "Favori Kişiler" özelliğiyle birlikte kullanıcıların belirledikleri sohbetlere hızlı erişim sağlamasını hedefliyor.

Haberler 12.02.2024 - 17:19

WhatsApp, kullanıcıların gelecekte favori kişilerini göstererek sohbetler listesini filtrelemelerine olanak tanıyan bir özellik üzerinde çalışıyor.

Kullanıcılar, en çok önem verdikleri kişileri manuel olarak ekleyebilecekleri ve özel bir filtre aracılığıyla onlara kolayca ulaşabilecekleri bu filtrelemeyle birlikte favori kişilerini seçme konusunda kontrol sahibi olacaklar.

Platform, kullanıcıların favori kişileri belirleme ve sohbet listesini bu favorilere göre filtreleme özelliğiyle birlikte mesaj sekmesine bir düzen getirmeyi hedefliyor.

Böylelikle WhatsApp kullanıcıların belirli kişileri favori olarak işaretlemelerine olanak tanıyarak, önemli konuşmalara öncelik vermelerini sağlıyor ve sık sık etkileşimde bulundukları kişilere hızlı ve kolay erişim sağlıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız