14 yaşında çocuğa cinsel tacize 16 yıl hapis cezası

Bolu’da komşusunun 14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan şahsa mahkeme 16 yıl hapis cezası verdi.

Haberler İHA 23.06.2016 - 20:19

Bolu'da 2015 yılının Aralık ayında Akpınar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, inşaatlarda işçilik yapan evli ve 1 çocuk babası Ahmet Ö. (40), odun taşıma bahanesiyle evine çağırdığı komşunun oğlu M.Y. ’ye (14) masaj yaptıktan sonra cinsel istismarda bulundu. Çocuğun ailesinin şikayeti üzerine olaydan sonra gözaltına alınarak tutuklanan Ahmet Ö. için mahkeme kararını verdi. 

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki görülen karar duruşmasında zanlı Ahmet Ö. suçsuz olduğunu iddia ederek tahliyesini istedi. Mahkeme heyeti, Ahmet Ö.'ye, 'Küçük yaşta çocuğa cinsel istismarda bulunmak' suçundan 13 yıl 6 ay, 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan 2 yıl 6 ay olmak üzere toplam 16 yıl hapis cezası verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız