14 yaşındaki çocuk anne oldu

Şanlıurfa'da hastaneye kaldırılan 14 yaşındaki çocuk, doğum yaptı. Çocuğun birlikte yaşadığı amcasının oğlu gözaltına alındı.

Haberler Anadolu Ajansı 14.06.2010 - 15:36

Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'ne getirilen 14 yaşındaki T.Ç. burada bir çocuk dünyaya getirdi. T.Ç'nin yaşının küçük olması nedeniyle durum, hastane yetkilileri tarafından güvenlik güçlerine haber verildi.

Konuyla ilgili yapılan soruşturmada, T.Ç'nin ailesinin izniyle 1 yıl önce Kalecik köyünde amcasının oğluyla ''imam nikahıyla'' yaşamaya başladığı belirlendi.

Ekipler, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla 14 yaşındaki kızın babası S.Ç'nin ifadesini aldıktan sonra serbest bırakırken, birlikte yaşadığı amcasının oğlu A.Ç'yi ise gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız