23 akademisyene daha FETÖ operasyonu

İzmir'de, FETÖ/PDY soruşturmasında Ege Üniversitesi'nde görevli akademisyenlere yönelik operasyonda aralarında profesörlerin de bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.

Haberler 01.10.2016 - 08:46

Arşiv

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması sonrasında Ege Üniversitesi'nde görevli akademisyenlere yönelik operasyon düzenlendi. İzmir, Balıkesir, Manisa ve Ankara illerinde düzenlenen operasyonda aralarında profesörlerinde bulunduğu 11 akademisyen gözaltına alındı.

Gözaltına alınanların bir bölümünün FETÖ'nün haberleşme uygulaması 'ByLock' sistemini kullandıkları, bir bölümünün de daha önce açığa alınmış olduğu belirtildi. Soruşturma dosyasında toplam 23 isminin bulunduğu, 12 kişinin halen arındığı açıklandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız