23 Nisan'da dramatik istek

Şanlıurfa'da Vali'nin koltuğuna oturan 8. sınıf öğrencisi Fatma Gülaslan, validen kendisini liseye göndermek istemeyen babasını ikna etmesini istedi.

Haberler 23.04.2009 - 17:00

Şanlıurfa'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerinde Vali Yusuf Yavaşcan'ın koltuğuna Mimar Sinan İlköğretim Okulu 8-A sınıfı öğrencisi 13 yaşındaki Fatma Gülaslan oturdu.

Temsili Vali Gülaslan ise telefonla İl Milli Eğitim Müdürü'nü arayarak, kız çocuklarının okula kazandırılması konusundaki projelerini sordu. Gülaslan, projelerin en kısa zamanda hayata  geçirilmesi talimatını verdi.

Fatma Gülaslan, konuşmanın ardından Vali Yusuf Yavaşcan'a okulunu çok sevdiğini ve eğitimini tamamlamak istediğini, ancak babasının gelecek sene liseye kaydolmasına izin vermediğini belirtti.

Gülaslan, babasının ikna edilmesi konusunda destek isteyerek, eğitimini tamamlayıp öğretmen olmak istediğini söyledi.

Vali Yavaşcan ise Gülaslan'ın babasıyla görüşeceğini ve ikna edeceğini ifade etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız