3 kilometre arayla 2 araca çarptı: 2 yaralı

Kayseri'de otomobiliyle bir araca çarpıp kaçan sürücü yaklaşık 3 kilometre sonra 2 kişinin yaralandığı bir kazaya daha neden oldu.

Haberler Anadolu Ajansı 28.05.2021 - 03:22 Son Güncelleme : 28.05.2021 - 03:26

Kayseri'de bir kişinin otomobiliyle 3 kilometre arayla iki araca çarpması sonucu baba ile kızı yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ş.Ö. yönetimindeki 16 ACA 32 plakalı otomobil, merkez Kocasinan ilçesi Kadir Has Caddesi'nde, 38 ZS 937 plakalı araca arkadan çarpıp kaçtı.

Aracıyla yaklaşık 3 kilometre uzaklaşan Ş.Ö, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Canel Sokak'ta, D.Y. idaresindeki 38 ACD 593 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazada D.Y. ve yanında bulunan kızı M.Y. yaralandı. Yaralılar,112 Acil Servis ekiplerince Kayseri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazanın ardından otomobilinden inerek olay yerinden uzaklaşan Ş.Ö, yaklaşık yarım saat sonra polis ekiplerine teslim oldu.

Öte yandan, kaza anı ve sürücünün olay yerinden uzaklaşması, bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız