40 günlük bebeğini denize atan anne ve baba tutuklandı

Eminönü'de 40 günlük bebeğini denize atan Fatma K. ve bebeğin babası Mustafa T. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haberler İHA, Anadolu Ajansı 26.01.2017 - 22:36

İstanbul Eminönü'de, 40 günlük bebeğini denize attığını iddia eden kadın ve birlikte yaşadığı belirtilen erkek arkadaşı tutuklandı.

Çağlayan'daki Adalet Sarayına sevk edilen F.K. (35) ile birlikte yaşadığı belirtilen erkek arkadaşı M.T'nin savcılık sorgusu sona erdi. Mahkemeye sevk edilen şüphelilerin tutuklanmasına karar verildi.

Önceki gün polise başvuran F.K. (35), 1.5 yıldır nikahsız birlikte yaşadığı M.T'nin (36) istememesi üzerine bebeğini kuru sıkı tabancayla ateş ederek öldürmek istediğini, başarılı olamayınca da Eminönü'deki Şehir Hatları Vapur İskelesinin yanından denize attığını söylemişti. Bunun üzerine, bebeğin bulunması için denizde arama çalışması başlatılmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız