40 yıl sonra aynı kader

Konya'da ava giden bir kişi, 40 yıl önce babasının kalp krizi geçirerek öldüğü yerde yine aynı sebeple hayatını kaybetti.

Haberler 04.12.2014 - 11:05

Konya'nın Hadim ilçesinde av yapmak için yola çıkan kişi, babasının yaklaşık 40 yıl önce kalp krizi geçirdiği bölgede kriz geçirerek hayatını kaybetti.

Manavgat'ta yaşayan Mustafa Çatdere, Hadim ilçesi Dedemli Mahallesi'nde oturan annesinin yanına geldi. Çatdere, av yapmak için mahallede imamlık yapan arkadaşı Mehmet Yıldız ile Keklik Ekinliği mevkisinde buluşmak üzere yola çıktı.

Bölgeye gelen Yıldız, Çatdere'nin yerde baygın şekilde yattığını görünce jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekibi, Çatdere'nin yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Çatdere'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Hadim Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan ön incelemede, Çatdere'nin kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi.

Çatdere'nin babası Ahmet Çatdere'nin de yaklaşık 40 yıl önce aynı bölgede kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız