ABD'den, gözaltına alınan akademisyenlerle ilgili açıklama

ABD'den gözaltına alınan akademisyenlerle ilgili yapılan açıklamada ''Türkiye'ye ifade, dernek kurma ve toplantı özgürlüğüne saygı duyma ve keyfi şekilde gözaltında tutulanları serbest bırakma çağrısı yapıyoruz'' denildi.

Haberler NTV Haber 17.11.2018 - 13:03 Son Güncelleme : 17.11.2018 - 17:32

Son dakika haberi!

ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan, Osman Kavala soruşturması kapsamında akademisyenlerin gözaltına alınmasıyla ilgili açıklama geldi.

ABD Büyükelçiliği tarafından duyurulan açıklamada "ABD, Türkiye'nin Anadolu Kültür ile ilişkili sivil toplum liderlerin gözaltına almasından endişelidir. Türkiye'ye ifade, dernek kurma ve toplantı özgürlüğüne saygı duyma ve keyfi şekilde gözaltında tutulanları serbest bırakma çağrısı yapıyoruz" denildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız