Adana'da havadan ve karadan uyuşturucu denetimleri

Adana'da polis ekipleri havadan ve karadan gerçekleştirilen uyuşturucu denetimlerinde 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Denetimlerde 25 bin 849 uyuşturucu hap, 6 kilogram esrar, 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Haberler Anadolu Ajansı 28.01.2019 - 10:17

Adana'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Yüreğir ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik denetim yaptı.

Ekiplerin iş yerleri ve parklarda yaptığı denetimleri Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da helikopterle havadan takip etti.
Asayiş Şube Müdürlüğü'nün de destek verdiği uygulamada ekipler şüpheli gördükleri araçları durdurup eğitimli köpeklerle aradı.
Polis ekipleri, Çamlıbel Mahallesi'nde yaptıkları denetimlerde 25 bin 849 uyuşturucu hap ile 2 ruhsatsız tabanca ele geçirdi, 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

Serinevler Mahallesi'nde ise iki şüphelinin çantasında 6 kilogram esrar bulundu. 2 şüpheli de ekiplerce gözaltına alındı. Yakalanan 5 şüpheli emniyete götürüldü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız