Ahmet Davutoğlu'na ölüm tehdidi

Eski Başbakan AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu'nu, katıldığı bir cenaze namazı sırasında yanına yaklaşarak ölümle tehdit ettiği öne sürülen 1 kişi gözaltına alındı. Zanlı adliyeye sevk edildi.

Haberler İHA 03.08.2016 - 17:59 Son Güncelleme : 03.08.2016 - 18:28

Ünlü mimar Turgut Cansever'in eşi NiCüfer cansever'in cenaze namazına katılmak için Fatih Camii'ne gelen Davutoğlu, yanına yaklaşan, hatta elini sıkan bir kişi tarafından tehdit edildi. Davutoğlu'na yönelik, "Şimdi sen beni öldür yoksa ben seni öldüreceğim" dediği öne sürülen bu kişi koruma polislerinin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi.
Davutoğlu'nun yakın koruma ekibi tarafından yakalanarak emniyet yetkililerine teslim edilen zanlı adliyeye sevk edildi. Zanlı, davutoğlu'nu tehdit etmediğini öne sürdü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız