Ahmet Tatlı: Saldırıdan sonra babamla konuştum

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı babasıyla saldırıdan sonra konuştuğunu, hastaneye girerken şuurunun açık olduğunu söyledi.

Haberler 15.03.2011 - 13:47

Silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses'in durumu hakkında açıklama yapan doktoru, şu an için Tatlıses'in durumunda bir değişiklik olmadığını ancak gidişatın olumlu olduğunu söyledi.

Ardından basına açıklama yapan Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı, "İtibar etmeniz gereken yer burasıdır.

Bir sürü insan açıklamalar yapıyor ama gerçeği burada. En iyi açıklamayı da ayağa kalkınca İbrahim Bey yapacak.

Özellikle Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederiz, emniyet müdürlerimize, herkes olayın içinde şu an. Burada söylenenlere önem verin. Babam ayağa kalkınca konuşacaktır.

Fazla da bir şey söylemek istemiyorum. Biz sadece babamın, İbrahim Tatlıses’in iyi olmasını istiyoruz. Başka bir şey de düşünmüyoruz.

Bu olayların spor programlarına kadar düşmemesini istiyoruz. Buraya inanın istiyoruz. Allah’a şükür iyiye gidiyoruz.

Her anda ben vardım. Olay anında evdeydim, hemen olay yerine gittim. İçeri girerken konuştum, şuuru da açıktı. Ancak elini oynattığı haberleri doğru değil" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız