Ajan Jolie dünya turunda

Hollywood’un en başarılı kadın oyuncuları arasında gösterilen Oscar’lı yıldız Angelina Jolie, yeni filmi ‘Salt’ın tanıtım turnesi kapsamında önce Moskova ardından Tokyo’daydı.

Haberler 27.07.2010 - 12:19

Gittiği her yerde hayranları tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Angelina Jolie, yeni filminde Rus casusu olmakla suçlanan ve adını temize çıkarmaya çalışan bir CIA ajanını canlandırıyor.

Avusturyalı yönetmen Phillip Noyce tarafından çekilen ve maliyeti 100 bin dolar olan filmin ilginç bir yanı da Salt karakterinin öncelikle Tom Cruise için tasarlanmış fakat daha sonra cinsiyetinin değiştirilmiş olması.

Geçtiğimiz haftasonu gösterime giren ‘Salt’ gişede ‘Inception’ın gerisinde kaldı. ‘Inception’ ikinci haftasında 43.5 milyon dolar hasılat yaparken, ‘Salt’ ilk haftasında 36.5 milyon dolarla ikinci sırada.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız