AK Parti İlçe Başkanı'na yumruklu saldırı

Burdur'un Ağlasun ilçesi AK Parti Teşkilatı Başkanı Süleyman Düzenci, Mamak beldesinde, Fatih mahallesi muhtarı tarafından darp edildi.

Haberler 12.06.2011 - 17:21

Mamak beldesindeki Şehit Mithat Akça İlköğretim Okuluna giden Süleyman Düzenci ile Fatih mahallesi muhtarı Abdurrahman Doğan arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine muhtar Doğan, Düzenci'yi yumrukladı.        

Süleyman Düzenci'nin burnundan ve yüzünden yaralandığı, Abdurrahman Doğan'ın ise jandarma tarafından gözaltına alındığı bildirildi.        

Kavga esnasında, İlçe Seçim Kurulu Hakimi Ümit Şahin'in de aynı okulda bulunduğu öğrenildi.        

Süleyman Düzenci, bir kaç günden beri Mamak beldesinde Saadet Partililerle bazı tartışmalar yaşandığını, bugünkü kavganın da bu gerginlik sonucu çıktığını söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız