'Anız' kavgası benzin istasyonuna sıçradı

Batman'da anız yakan bir kişiyi takip eden geçici köy korucuları ile kaçan kişinin sığındığı benzin istasyonu görevlileri arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 13.09.2009 - 13:38

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Recepler köyünde devriye görevi yapan bir grup geçici köy korucusu, anız yakan bir kişiyi tespit etti.

Korucular, kovalamaca sonucu köye yakın bir benzin istasyonuna sığınan söz konusu kişiyi, benzinlik görevlilerinden teslim almak istedi. Bu sırada görevliler ile korucular arasında çıkan tartışma, taşlı sopalı kavgaya dönüştü.

İsimleri henüz belirlenemeyen benzin istasyonunda görevli 4 kişi kavga sırasında yaralandı. Yaralılar Batman Bölge Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kavgaya karıştıkları belirlenen 15 geçici köy korucu gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız