Ankara'da 'Gezi' operasyonu: 20 gözaltı

Ankara'da, Gezi Parkı protestolarına katılan ve 'terör örgütü üyesi' oldukları iddia edilen kişilere yönelik operasyonda 20 kişi gözaltına alındı.

Haberler 25.06.2013 - 09:58

Başkent’te, Gezi Parkı protestolarına destek için düzenlenen gösterilere katılarak polise ve çevreye saldırdıkları belirlenen ve 'terör örgütü üyesi' oldukları iddia edilen kişilere yönelik operasyon başlatıldı.

30'a yakın adreste yapılan aramalarda, şimdiye kadar 20 kişi gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, düzenlenen gösterilere yönelik kamera kayıtlarını inceledi. Kayıtlardan gösterilere katılarak polislere saldıran, işyerlerine ve kamu mallarına zarar veren, terör örgütü üyesi oldukları ileri sürülen kişiler belirlendi.

30'a yakın adrese düzenlenen operasyon kapsamında yapılan aramalar sonucunda şimdiye kadar 20 kişi gözaltına alındı. Aramaların sürdüğü, gözaltı sayısının artabileceği öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız