Arsenal’in golleri PSP’ye geliyor

Arsenal Futbol Kulübü ve Sony’nin ortaklaşa yaptığı bir çalışma, İngiliz futbolseverleri sevindirecek...

Haberler 22.01.2009 - 17:09

Futbol stadyumlarının en büyük problemlerinden biri olan pozisyonların tekrar gösterildiği ekranı görememe sorununa Sony ve Arsenal’den alternatif bir çözüm geliyor: Pozisyon tekrarlarını bir yazılımla stadyum içinde bulunan PSP sahiplerine yayınlamak.

Taşınabilir oyun konsolu PlayStation Portable kullanan taraftarlar için Sony tarafından geliştirilecek yazılım sayesinde, futbolseverler maç sırasında stadyumda bulunan futbolseverlerle aralarında anlık mesajlaşma hizmetinden de yararlanabilecekler.

Mayıs 2010’da Arsenal’in ünlü Emirates stadyumuna kurulacak olan sistem, maç sırasında saha içinde olanları farklı açılardan takip eden kameralar sayesinde PSP sahibi futbolseverlere farklı açılardan da canlı olarak yayınlayabilecek.

Sony Europe’un perakende satış müdürü Eric Siereveld’in verdiği bilgiye göre, Arsenal’in eşine az rastlanır Emirates Stadyumu için geliştirilen teknolojilerden belki de en keyiflisi olacak sistem, entegre sohbet modülü sayesinde belki de taraftarların oyun oynandığı sırada birbirleriyle etkileşimini arttıracak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız