Arslan: Dink cinayetini aydınlatacaktım ki...

Uyuşturcu çetelerine bilgi sızdırdığı gerekçesiyle yargılanan eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan tahliye edildi. Arslan, "Hrant Dink cinayetini aydınlatmak için çalışırken başıma bunlar geldi" dedi.

Haberler NTV Haber 29.05.2010 - 01:27

9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın bugünkü duruşmasından geç saatlerde tahliye kararları çıktı.

Eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan'la birlikte Emniyet Müdürleri Murat Nemrutlu ve Mustafa Aral dahil 6 tutuklu sanığın tahliyesine karar verildi.

Soruşturmayı yürüten emniyet görevlilerini suçlayan Aslan, son yıllarda emniyet içinde cemaat oluşumları olduğunu öne sürdü.

Aslan, görevde olduğu süre boyunca yasadışı olarak dinlendiğini ve izlendiğini öne sürdü.

Hrant Dink cinayeti ve asıl sorumluların kimler olduğuyla ilgili görüşlerini dile getirdiği için emniyet içindeki bazı kimselerin rahatsız olduğunu savundu.

Arslan, "Dink cinayeti konusunda bana gelen bilgilerle, cinayeti zamanla aydınlatacaktım. Zaman içinde hiç bir şey gizli kalmayacak. Her şey ortaya çıkacak. Bu konuda çalışma yürütürken başıma bunlar geldi" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız