Atatürk Havalimanı'nda akılalmaz kaza

Amerikalı yolcu, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde yürüyen merdivenin korkuluklarından 12 metre aşağı düşerek yaralandı.

Haberler DHA 06.08.2015 - 10:06

THY'nin tarifeli seferiyle dün Frankfurt'tan İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen ve transit olarak Lübnan'ın başkenti Beyrut'a gidecek olan 21 yaşındaki Amerikalı yolcu Marc Fred Mesmar, uçağının kapısına gitmek istedi.

Edinilen bilgiye göre, yürüyen merdivende dengesini kaybeden Mesmar 12 metre yükseklikten cam reklam vitrininin üzerine düştü.

Havalimanı terminal işletmeci firması TAV'da görevli memurların durumdan haberdar olması üzerine, Mesmar'ın durumu havalimanı sağlık kliniğine bildirildi. Ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Marc Fred Mesmar'ın sol omuzu ile vücudunda kırıklar ve cam kesiklerinin olduğu öğrenildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız