Atatürk Havalimanı’nda drone paniği

Atatürk Havalimanı'nda iniş yaparken drone gören bir pilot, kuleye bilgi verdi. Fotoğraf çeken aracı kimin kullandığının belirlenebilmesi için çalışma başlatıldı.

Haberler CHA 26.03.2015 - 11:58

Atatürk Havalimanı’nda yine insansız hava aracı tehlikesi yaşandı.

Havalimanında dün iniş yapan bir uçağın pilotu, uçakların iniş yaklaşma hattında uçurulan uzaktan kumandalı bir drone gördü.

Konuyla ilgili kuleye bilgi veren pilot, “Piste göre bir mil pist uzantısı tam yaklaşma hattı 250 ile 300 feet arasında bir tane uzaktan kumandalı fotoğraf çeken cihaz var” ifadelerini kullandı.

Havalimanında drone uçururarak tehlike yaratan kişinin bulunmasi için çalışma başlatıldı.

Atatürk Havalimanı’nda daha önce drone uçurarak fotoğraf ve görüntü çeken Aspet M. hakkında “trafik güvenliğini tehlikeye sokma” suçundan 6 yıl hapis istemiyle iddianame hazırlanmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız