Ayvalık’ta 30 düzensiz göçmen yakalandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda 30 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı. Yakalanan 2 organizatör tutuklandı.

Haberler İHA 18.02.2024 - 15:03

Arşiv

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Göçmen Kaçakçılığı suçu dahilinde Ayvalık ilçesinde 2 araca yönelik yapılan operasyon düzenlendi.

Kıyı şeridini kullanarak Avrupa’ya geçiş yapmaya çalışan Afganistan uyruklu 30 düzensiz göçmen yakalandı. 2 aracın siciline şerh konularak yediemin otoparka çektirildi.

Yapılan aramalarda 54 bin 900 TL para, 4 adet hava pompası, 14 adet siyah şambrel, 14 adet can yeleği, 1 adet kurusıkı tabanca ve 41 adet fişeğe el konuldu, Olayla ilgili adli makamlara sevk edilen 2 organizatör şahıs tutuklandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız