Bahçeli duyurdu: Türkiye Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı kuruldu

'Türkiye Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı' kurulduğunu duyuran MHP lideri Bahçeli, "Alparslan Türkeş'in mirası MHP'dir ve bundan böyle istismara izin verilmeyecektir" dedi.

Haberler NTV Haber 11.12.2021 - 16:51

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı kurulduğunu bildirdi.

Bahçeli, "Bugüne kadar farklı partilerde, farklı oluşum ve organizasyonlar altında Merhum Başbuğumuz kıyasıya istismar edilmiş" dedi.

''Bu aşamada hoşgörü dönemi kapanmıştır. Bundan böyle gaye ve gerekçesi ne olursa olsun Merhum Türkeş Bey’in istismarına müsaade edilmeyecektir'' diyen MHP lideri şöyle devam etti:

''Türkeş soyadını kullanıp zillet değirmenine su taşıyanlara izin verilmeyecektir, bizden söylemesi yanlışa düşen sonuçlarına katlanır.''

Ankara'da Türkeş'i anma etkinliğinde yaşanan gerginliğin ardından MHP, Türkeş Vakfı kurma kararı almış, başkanın da Devlet Bahçeli olacağı duyurulmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız