Bakanlık "boşaltılsın" dedi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İztuzu Plajı'nda üniversite ile özel firma arasında yaşanan işletme krizinde devreye girdi: Plaj, kolluk kuvveti yardımıyla acil boşaltılacak.

Haberler NTV Haber 18.05.2016 - 15:27 Son Güncelleme : 18.05.2016 - 15:32

Muğla'nın dünyaca ünlü İztuzu Plajı krizinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı devreye girdi ve plajın boşaltılmasını istedi.

Muğla Valiliği'ne gönderilen yazıda, Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne tahsis edilen alanın "hukuka aykırı biçimde" özel firma tarafından işgal edildiği belirtildi.

Bakanlık yazısında, plajın kolluk kuvveti yardımı ile acil boşaltılması istendi.

2014'de imzalanan protokolle plajın işletme hakkını alan özel firma, İztuzu ve Dalyan Ağzı alanlarında yeni sezon için hazırlıklara başlamış, bunun üzerine üniversite yetkilileri, alanın geçen yıl bakanlık tarafından kendilerine verildiğini belirterek, Ortaca Kaymakamlığı'na şikayette bulunmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız