Başbakan Davutoğlu'dan "28 Şubat" tweeti

Başbakan Ahmet Davutoğlu 28 Şubat sürecinin 19. yıldönümü nedeniyle Twitter'dan açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, 28 Şubat'ta milletin tehdit edildiğini belirtti.

Haberler Anadolu Ajansı 28.02.2016 - 15:14

Başbakan Davutoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, 28 Şubat süreciyle ilgili değerlendirmede bulundu.

"28 Şubat'ta, milletin kendisi tehdit ilan edilmiş, imam hatiplerde yetişmiş gençlere üniversite kapıları kapaatılmaya çalışılmıştı" ifadesini kullanan Davutoğlu, şunları kaydetti:

"Milleti yok sayanların ve '28 Şubat bin yıl sürecek' diyenlerin hedeflerini aziz milletimiz AK Parti ile boşa çıkardı. Yeni Türkiye, bugün hamdolsun ki, başörtülülerin baskı altında olduğu, fikir söylemenin imkansız görüldüğü o dönemleri geride bıraktı. 28 Şubat döneminde, okuduğu bir şiir için hapse atılan Sayın Recep Tayyip Erdoğan bugün Cumhurbaşkanlığı makamında. Yeni Türkiye, vesayetin, cuntaların, paralel yapıların olmadığı, özgürlüklerin, milli iradenin hakimiyetinde bir Türkiye olacak."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız