Başbakan için ‘CHP’yi sildiler

Başbakan’ın Zonguldak’a yapacağı ziyaret öncesinde çöp konteynerleri ve duvarlardaki CHP yazıları belediye görevlileri tarafından silindi.

Haberler 07.05.2011 - 09:26

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün 17.00'da Zonguldak Madenci Anıtı önünde partisince düzenlenecek mitingde halka hitap edecek.

Başbakan Erdoğan, daha sonra Milli Egemenlik Caddesi'ni takiben kamu ve özel sektöre ait bazı tesislerin toplu açılış töreninin yapılacağı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait öğrenci yurduna geçecek.

Başbakan Erdoğan'ın programı nedeniyle kentte tüm güvenlik kontrolleri yapıldı.

Açılış töreninin yapılacağı 1000 kişilik öğrenci yurdunda da son hazırlıklar yapılırken polis, Erdoğan'ın mitingden tören alanına geçeceği güzergahtaki çöp konteynerlerinin üzerindeki "CHP" yazılarını sildirtti.
Belediye temizlik görevlileri, polis eşliğinde Milli Egemenlik Caddesi üzerinde ve tören alanının etrafındaki konteynerlerde bulunan yazıları boya ile sildi. Bazı duvarlardaki yazılar da silindi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız