Başbakanlık'taki Güvenlik Zirvesi sona erdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu Başkanlığı'nda Çankaya Köşkü'nde gerçekleşen güvenlik toplantısı sona erdi.

Haberler Anadolu Ajansı 11.04.2015 - 19:13 Son Güncelleme : 04.11.2015 - 20:03

Arşiv

Başbakanlıktaki güvenlik toplantısında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, bölücü terör örgütüne dönük operasyonlarının hız kesmeden devam etmesinin kararlaştırıldığı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kış şartlarında da operasyonların kesintisiz sürdürülmesi talimatını verdiği belirtildi.

Başbakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Davutoğlu başkanlığındaki güvenlik toplantısının Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirildiği kaydedildi.

Seçimin büyük bir olgunlukla ve sükunet içinde gerçekleşmiş olmasından duyulan memnuniyetin dile getirildiği toplantıda, Başbakan Davutoğlu'nun, bu süreçte gösterdikleri üstün çabalardan dolayı emniyet, jandarma ve devletin ilgili tüm birimlerine tebriklerini ilettiği vurgulandı.

Çankaya Köşkü'nde yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Terörle mücadele amacıyla yürütülen huzur ve demokrasi operasyonlarında son durum detaylı bir şekilde ele alınmış, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, bölücü terör örgütüne dönük operasyonlarının hız kesmeden devam etmesi kararlaştırılmıştır. Oramar, İkiyaka ve Dağlıca bölgelerinin terör örgütü mensuplarından temizlenmesinde sağlanan başarı ve Irak sınırı boyunca gerçekleştirilen harekatlar hakkında bilgi sunulmuştur. Sayın Başbakanımız kış şartlarında da operasyonların kesintisiz sürdürülmesi talimatı vermişlerdir."

Açıklamada, toplantıda, Suriye'de yaşanan gelişmeler, sınır ötesinde DAEŞ unsurlarına karşı yürütülen operasyonlar ve koalisyon güçleri ile birlikte yürütülen harekatın ele alındığı kaydedildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız