Başkanın makam aracı kaza yaptı: 5 yaralı

Ankara'nın Güdül Belediye Başkanı Hüseyin Erdoğan'ın makam aracı, bir otomobil ile çarpıştı. Kazada, Erdoğan'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 29.11.2011 - 12:34

Güdül Belediyesi’ne ait Mehmet Bayatlı yönetimindeki makam aracı, Ayaş-Ankara karayolunun 10. kilometresinde bir ilaç firmasına ait Çiğdem Hanbay'ın kullandığı otomobil ile çarpıştı.

Kazada Güdül Belediye Başkanı Hüseyin Erdoğan ile makam aracında bulunan İl Genel Meclisi Üyesi Havva Yıldırım, Güdül Belediye Meclis Üyesi Zafer Sağırlı ile otomobil sürücüleri Mehmet Bayatlı ve Çiğdem Hanbay yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Ankara'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Güdül Belediye Başkanı ise Sincan Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Erdoğan'ın sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız