Bayram tatilinde Kapadokya’ya turist akını

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesini 9 günlük bayram tatilinde 243 bin 632 yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Haberler DHA 15.04.2024 - 14:32

Bayram tatilinde Kapadokya'ya turist akını vardı.

Kapadokya bölgesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı olarak ziyarete açık tutulan Nevşehir, Ürgüp ve Hacıbektaş Arkeoloji ve Etnografya Müzesi, Karanlık, El Nazar ve Gülşehir, Derinkuyu, Kaymaklı, Özkonak, Tatlarin ve Mazı yer altı şehirleri, Göreme Açık Hava Müzesi, Zelve Ören Yerleri, Gülşehir Açık Saray Harabeleri, Hacıbektaş Veli Müzesi ve Hacıbektaş Atatürk Evi'ni 243 bin 632 yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

En çok ziyaret 67 bin 968 ile Zelve Ören Yeri'ne gerçekleştirilirken, onu Göreme Açık Hava Müzesi 56 bin 851 ziyaretçi ile takip etti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız