Bilirkişi "kaptan da hatalı" dedi

Kumburgaz'da kiraladıkları deniz bisikletiyle açılan ve birinin cesedi bulunan 5 gençle ilgili davada, denizde gerekli aramayı yapmadığı iddia edilen İDO kaptanı da suçlu bulundu.

Haberler NTV Haber 02.03.2016 - 13:31 Son Güncelleme : 02.03.2016 - 13:51

Deniz bisikletiyle İstanbul Kumburgaz'dan denize açılan ve birinin cesedi bulunan 5 genç ile ilgili davada bilirkişi raporu çıktı.

Raporda, bir yolcunun denizde birilerini gördüğünü söylemesine rağmen gerekli aramayı yapmadığı iddia edilen İDO kaptanı da hatalı bulundu.

Bilirkişi raporunda, İDO kaptanı Yavuz Yılmaz’ın, "Denizde can ve mal güvenliği kanununa muhalefet ettiğine dikkat cekildi.

Aynı rapora göre, deniz bisikletini kiraya veren işletme sahibi Sinan Önügören, asli kusurlu, deniz bisikletini kiralalayan 5 genç ise tali kusurlu bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Büyükçekmece Belediyesi’nin de kazadan dolayı idari sorumluluklarının bulunduğu görüşüne yer verildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız