Bursa’da PKK ve MLKP'ye hava destekli operasyon: 29 gözaltı

Bursa’da bölücü terör örgütü PKK ve MLKP üyelerine yönelik hava destekli operasyonda 29 kişi gözaltına alındı.

Haberler İHA 03.04.2017 - 21:28

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK ve MLKP üyelerine yönelik hava destekli operasyon düzenledi. Eş zamanlı yapılan operasyonlarda PKK, MLKP ve diğer sol örgütlere mensup 29 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınanların 19'unun PKK'lı olduğu öğrenilirken, evlerde yapılan aramalarda örgütsel dokümanlar ele geçirildi. Bir evde yapılan aramada ise Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından yapılan bombalı saldırıyı övücü nitelikte not kağıdı bulundu.

Operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi. Polis kamerasına yansıyan görüntülerde mahalle giriş çıkışları polis ekipleri tarafından kapatılırken, koç boynuzu ile kapıları kırılan evlere yapılan baskın anı da saniye saniye kaydedildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız