Çakarlı maganda hakim karşısında

İstanbul'da seyir halindeyken tartıştığı Dadaş Aras'ı bıçaklayan çakarlı minibüs sürücüsü Muhammet Enes Uysal bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. 25 yıla kadar hapsi istenen Uysal, savunmasında Aras'ın kendisine hakaret ettiğini öne sürerek "Bıçağı elinden alıp kendimi korumak için gelişi güzel savurdum, pişmanım" dedi.

Haberler NTV Haber 03.02.2021 - 16:44

İstanbul Arnavutköy'de 21 Ağustos 2020'de çakarlı araçla trafikte durdurup tartıştığı sürücüyü bıçakla yaralayan Muhammet Enes Uysal'ın, 25 yıla kadar hapis cezası talebiyle istemiyle yargılanmasına başlandı.

İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan Muhammet Enes Uysal savunma yaptı.

''BANA HAKARET ETTİ''

Olay günü iş yerinden çıkıp evine gittiğini belirten Uysal, trafikte kendisinden yol isteyen müşteki Dadaş Aras'ın kendisine hakaret ettiğini öne sürdü.

''PİŞMANIM''

Aras'ın belinden çıkarttığı bıçak ile saldırdığını öne süren Uysal, "Bıçağı elinden alıp kendimi korumak için gelişi güzel savurdum, pişmanım" dedi.

"VÜCUDUMUN 7 YERİNDEN BIÇAKLANDIM, ŞİKAYETÇİYİM"

Dadaş Aras ise sanığın kendisini polis olarak tanıtıp vücudunun 7 yerinden bıçakladığını belirterek şikayetçi oldu.

TAHLİYE TALEBİNE RET

Tahliye talebini reddeden mahkeme duruşmayı erteledi.

VİDEO: OLAY ANI KAMERALARA BÖYLE YANSIDI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız