Çavuşoğlu'ndan Almanya'ya Libya tepkisi

SON DAKİKA HABERİ: Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Trablus'ta bulunduğu açıklamada AB'nin Libya konusunda daha çok destek vermesi gerektiğini belirtti. Çavuşoğlu, ''Libya sorunu çözülmüş değil, işbirliği devam etmeli'' dedi. Diplomaside çözüm aranmasına rağmen masadan kaçanın Hafter olduğu söylendi.

Haberler 06.08.2020 - 13:51

Son dakika haberi! Son dakika gelişmesinin ayrıntıları birazdan ntv.com.tr'de...

Çavuşoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar:

AB, Libya konusunda daha çok destek vermelidir. Libya sorunu çözülmüş değil, işbirliği devam etmeli. Diplomasi ile çözüm arıyoruz ancak masadan Hafter kaçıyor. 

Almanya, Fransa'nın baskısıyla bölgeye gemi gönderdi. Almanya'nın bu davranışı doğru değildir. Taraflı bir operasyona dahil oldu.  

LÜBNAN'I SARAN PATLAMA

Bu süreçte Lübnan'ın yanında olduk. Bu süreçten sonra da kardeş Lübnan'ın yanında olacağız. Patlamada 8 vatandaşımız yaralandı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız