Cesedi yol kenarında yarı çıplak halde bulundu

Uşak'ta, köy yolunda yarı çıplak vaziyette bir erkek cesedi bulundu. Jandarma, cinayet şüphesi üzerinde duruyor.

Haberler DHA 28.01.2016 - 08:21 Son Güncelleme : 28.01.2016 - 08:22

37 yaşındaki Ali Mercan, Uşak'ın merkeze bağlı Akse ile Kılcan köyü arasındaki yol kenarında, yarı çıplak halde ölü olarak bulundu.

Dün saat 21.30 sıralarında otomobille yoldan geçenler yol kenarında bir kişinin yarı çıplak yerde hareketsiz yattığını görünce durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde bu kişinin öldüğünü belirlendi. Jandarma ekipleri ölen kişinin 37 yaşındaki Ali Mercan olduğunu tespit etti.

İlk incelemede Mercan'ın üzerinde herhangi bir darp ve yaralama izine rastlanmadı. Ekiplerin olay yerindeki incelemesi ardından Uşak Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılan Mercan'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Mercan'ın bekar ve uzun süreden bu yana işsiz olduğu belirtildi. Jandarma, cinayet şüphesi üzerinde dururken kapsamlı soruşturma başlatıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız