CHP sanal alemde de iddialı

Seçime iddialı hazırlanan CHP, internet sitesini de yeniledi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yeni sitenin haberini Twitter’dan verdi: "İnternette de hedef büyüttük."

Haberler NTV Haber 03.12.2010 - 09:55

CHP’nin son dönemde geçirdiği değişime partinin internet sayfası da eklendi. CHP, bugünden itibaren yeni internet sitesiyle halkın karşısına çıktı.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, partinin yeni internet sitesini Twitter üzerinden "internette de hedef büyüttük" sözleriyle duyurdu.

CHP’nin yeni internet sitesinin sloganı "Sen de katıl" olacak. İsteyen vatandaşlar, internetten CHP gönüllüsü olabilecek. Böylece seçimlerden önce CHP'ye, 1 milyon gönüllü toplanması hedefine ulaşılması sağlanacak.

CHP, siteyi hazırlarken özellikle ABD Başkanı Barack Obama'nın internet stratejisi ve Avrupalı sosyal demokrat partilerin, internet sitelerini örnek aldı.

İlk kez sitedeki tüm duyuru ve haberler de İngilizce olarak yayımlanacak.

Vatandaşların, interaktif katılımının sağlanacağı, görüş ve önerilerini de yazabileceği sitede yayımlanan haberler, Twitter ve Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde de paylaşılabilecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız