CHP'li Tekin yankesiciden son anda kurtuldu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda yankesicinin kurbanı oluyordu. Yankesicinin Tekin’in cebinden aldığı paralar, korumanın müdahalesiyle yerlere saçıldı.

Haberler 08.12.2010 - 16:18

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu temaslarda bulunmak için geldiği İzmir’de büyük bir coşkuyla karşılandı.

Adnan Menderes Havaalimanı’nda toplanan kalabalık, ‘CHP'nin halka ulaşma yolu, Kılıçdaroğlu’, ‘ Demokrasinin kalesiyiz çünkü İzmir'iz’ yazılı pankartlar açtı.

Yaşanan izdiham sırasında CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, yankesicilekten ucuz kurtuldu.

İzdihamda 200 lira banknotların çoğunlukta olduğu paralar saçıldı.

Paraların CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'e ait olduğu, yankesicinin cebinden paraları çektiği sırada korumasının eline vurmasıyla yere düşürdüğü ortaya çıktı.

Yankesici ise güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, ''Arka cebimin düğmesini açarak cüzdanı çıkarmış, son anda fark ettim. Elinden tuttum, cüzdanımı, paramı kurtardım'' dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız