CHP’liye çarpan şoföre dayak

Hatay’a giden CHP PM Üyesi Nihad Matkap'a yaya olarak yürüdüğü esnada bir otomobil çarptı. Matkap, kazada hafif yaralanırken, partililer otomobilin sürücüsünü dövdü.

Haberler 25.08.2010 - 18:37

Referandum çalışmaları kapsamında Erzin'e gelen CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Nihad Matkap'a, Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelerek referandumda ''hayır'' oyu kullanmalarını istedi.

Buradaki konuşmasının ardından Matkap ve beraberindekiler, Kurtuluş Caddesi'nde bulunan Emekliler Derneğine yaya olarak giderken, Ali Karakuş yönetimindeki otomobil, kalabalığın içerisine girdi. Otomobil, Matkap'a ve İlçe Başkanı Mahmut Elmasoğlu'na çarptı.

Olayda Matkap dizinden, Elmasoğlu ise kolundan hafif yaralandı.

Durumu gören partililer, üzerine yürüdükleri sürücüyü dövdü. Olayda yüzüne gelen darbelerden yaralanan sürücü Karakuş, Erzin Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sonrası kısa açıklama yapan Matkap, Karakuş hakkında suç duyurusunda bulunduklarını, olayın içinde bir kasıt bulunup bulunmadığının araştırılacağını kaydetti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız