CHP'nin İzmir adayı Soyer'den ilk açıklama

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Soyer, "Çok heyecan verici, yepyeni bir şey yaratacağız, toplumda biriken muazzam bir enerji var, bunu çok doğru yerlere taşıyacağız" dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 28.01.2019 - 17:37 Son Güncelleme : 28.01.2019 - 17:41

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterdiği Tunç Soyer, Adnan Menderes Havalimanı'nda, kendisini karşılamaya gelen gruba teşekkür etti.

Gördüğü heyecan karşısında yorgunluk hissetmediğini dile getiren Soyer, "Çok heyecan verici, yepyeni bir şey yaratacağız, toplumda biriken muazzam bir enerji var, bunu çok doğru yerlere taşıyacağız" diye konuştu.

CHP'NİN İZMİR ADAYI TUNÇ SOYER KİMDİR?

İYİ PARTİ'NİN 'TEPKİYLE KARŞILANDI' AÇIKLAMASINA YANIT

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar'ın, "Soyer'in aday gösterilmesi parti tabanımız ve bazı teşkilatlarımızda tepkiyle karşılanmıştır" açıklamasının sorulması üzerine Soyer, "O, iki genel merkezin aralarında yapacakları bir çalışma, benimle ilgili bir şey değil. Genel Başkanlar değerlendirecek" ifadesini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız